מרק גזר עם נגיעות ג'ינג'ר

4

קערת מרק

קל-בינוני

10 דקות

30 דקות

מצרכים:

  • 450 גר' גזר גמדי
  • 1.5 כפות חמאה או 1.5 כפות שמן קנולה
  • 1/4 כפית כוסברה
  • 1/2 כפית קליפת תפוז מגורדת
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • 1/2 כף ג'ינג'ר מקולף וקצוץ דק (ניתן להשתמש גם בקוביית ג'ינג'ר קפוא)
  • 1 כוס בצל קצוץ
  • 1.5 כפיות אבקה בטעם מרק עוף (פרווה)
  • 2 בקבוקים אנשור פלוס בטעם וניל

אופן ההכנה:

  1. לבשל את הגזרים במים עד שהם מתרככים ולסנן.
  2. להמיס את החמאה בסיר בינוני (או לחמם את השמן), להוסיף את הבצל הקצוץ ואת האבקה בטעם מרק עוף.
  3. לטגן קלות עד שהבצל מתרכך אך לא מזהיב.
  4. להוסיף לסיר את שאר המצרכים: גזרים, מים, ג'ינג'ר, כוסברה, קליפת תפוז, פלפל ואנשור פלוס.
  5. לערבב ולחמם עד לטמפרטורה המתאימה להגשה. לא להרתיח!

להלן כמה טיפים שיש לזכור כאשר משתמשים במוצרי אנשור פלוס: יש לחמם את המוצר לאט, ולהקפיד לא להרתיח! כאשר ברצונך לשלב אנשור פלוס במתכון קיים אשר כולל סוכר, יש להפחית את כמות הסוכר שמציין המתכון, יש להוסיף אנשור פלוס, ולאחר מכן להוסיף סוכר ככל הנדרש (עד שמגיעים ליחס הנכון) אנשור פלוס כרכיב בפני עצמו ניתן להקפאה.

מרק גזר

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם