מקפא טחינה וסילאן

2

חצי ממספר היחידות

קל

5 דקות

מצרכים:

להגשה:

  • 2 כפות סילאן
  • חופן פקאן סיני קצוץ

אופן ההכנה:

  1. .מערבבים בקערה את האנשור פלוס אדוונס והטחינה
  2. מעבירים לכוסות חד פעמיות או תבנית סיליקון ומקפיאים ל3 שעות לפחות.
  3. מחלצים מהכלים, מזלפים מעל סילאן ומפזרים פקאן סיני קצוץ.
*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

מקפא טחינה וסילאן

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם