פשטידת תירס וטונה

3

1 פשטידה קטנה

בינוני

15 דקות

25 דקות אפייה

מצרכים:

  • שמן זית לשימון התבנית
  • 1 קופסת שימורים טונה במים
  • חצי כוס (50 גרם) גבינה צהובה מגוררת
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח+ חצי כפית פלפל שחור
  • 3 ביצים
  • 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
  • 4 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • 1 כוס (200 גרם) גרגרי תירס (אפשר משימורים מסונן)
  • רבע כוס כוסברה קצוצה דק (לא חובה)

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות על מצב טורבו ומשמנים 3 תבניות אפייה אישיות בשמן זית.
  2. מסננים את הטונה ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים לקערה את יתר החומרים למעט הקמח, וטורפים היטב עד לקבלת בלילה הומוגנית.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.
  5. מעבירים את הבלילה לתבניות אפייה ואופים כ-25 דקות בתנור או עד שהפשטידה מתייצבת.

*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

פשטידת תירס וטונה

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם