קציפת תפוז עם רוטב תותים וגרנולה

2

1 כוס

קל - בינוני

חצי שעה

מצרכים:

לרוטב תותים:

  • 1 כוס תותים נקיים פרוסים
  • 2 כפות סוכר
  • כף קליפת לימון מגוררת
  • רבע כוס מים

לקציפה:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 2 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
  • 1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

  1. מתחילים בהכנת רוטב התותים: מעבירים את התותים, הסוכר, קליפת הלימון והמים לסיר.
  2. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
  3. טוחנים למקרם חלק באמצעות בלנדר או בלנדר מוט.
  4. מקררים למספר שעות
  5. מכינים את הקציפה: מעבירים את השמנת, אנשור פלוס אדוונס, קליפת התפוז ואינסטנט פודינג למיקסר ומקציפים עד לקבלת מרקם של קצפת רכה.
  6. מגישים בכל כוס 3 כפות רוטב תותים, מעליו חצי מכמות הקציפה, מפזרים גרנולה ועלי נענע ומגישים.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם