פרנצ' טוסט ורוטב שוקולד

2

2 פרוסות

קל

15 דקות

מצרכים:

לפרנצ' טוסט

  • 4 פרוסות חלה ישנה
  • 2 ביצים
  • 1 בקבוק אנשור פלוס אדוונס
  • 2 כפות חמאה

לרוטב

אופן ההכנה:

    1. טורפים בקערה את הביצים עם בקבוק האנשור פלוס אדוונס.
    2. טובלים את פרוסות הלחם בתערובת ומשרים לעשר דקות.
    3. מטגנים את הפרוסות הלחם בחמאה 3-4 דקות מכל צד עד להשחמה.
    4. לרוטב שוקולד: מחממים את האנשור פלוס אדוונס בסיר קטן לסף רתיחה. מכבים את האש ומוסיפים את הקקאו והשוקולד. ממתינים כדקה ומערבבים היטב להמסה מלאה.
    5. מגישים לכל סועד 2 פרוסות לחם מטוגן ומעליהן רוטב שוקולד.
    *ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם