פולנטה רכה עם ביצים ופטריות

2

חצי מהכמות המוכנה

בינוני-קשה

30 דקות

מצרכים:

לפטריות:

  • 1 בצל בינוני - קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
  • עלים מ-2 ענפי טימין
  • 1 סלסילת (250 גרם) פטריות פרוסות דק
  • מלח ופלפל לפי הטעם

לפולנטה:

להגשה:

  • 2 ביצים

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית, בצל וטימין ומטגנים 2-3 דקות עד שהבצל שקוף.
  2. מוסיפים פטריות וממשיכים לבשל כ-5 דקות עד שהפטריות שחומות ורכות .מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
  3. ממלאים סיר קטן בכל רכיבי הפולנטה,מבשלים עשר דקות על להבה נמוכה-בינונית ומקפידים לערבב עם מטרפה כל הזמן.
  4. מטגנים 2 ביצי עין במחבת בה טיגנו את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל.
  5. מסדרים בצלחת הגשה:פולנטה, פטריות וביצת עין.

*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם