מרק דלורית צלויה

מספר מנות: 4

גודל מנה: קערת מרק גדולה

דרגת קושי: בינוני

זמן הכנה: 40 דקות צליה

זמן בישול: 20 דקות בישול

מצרכים:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 דלורית בינונית קלופה, נקייה מגרעינים וחתוכה לקוביות
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות מים
  • 4 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • 2 כוסות (500 מ"ל) מים
  • להגשה:
  • שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות על מצב טורבו.
  2. מערבבים את שמן הזית עם הבצל, השום , קוביות הדלורית והתבלינים, מוסיפים 3 כפות מים ומעבירים לתנור.
  3. צולים בתנור כ-40 דקות עד שהירקות משחימים ומתרככים.
  4. מעבירים את הירקות לסיר, מוסיפים אנשור פלוס אדוונס ומים ומביאים לרתיחה.
  5. טוחנים את המרק באמצעות בלנדר מוט\בלנד ומתקנים תיבול.

*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם