להמיס את החמאה בסיר בינוני (או לחמם את השמן), להוסיף את הבצל הקצוץ ואת האבקה בטעם מרק עוף.
לטגן קלות עד שהבצל מתרכך אך לא מזהיב.
להוסיף לסיר את שאר המצרכים: גזרים, מים, ג'ינג'ר, כוסברה, קליפת תפוז, פלפל ואנשור פלוס.
לערבב ולחמם עד לטמפרטורה המתאימה להגשה. לא להרתיח!
להלן כמה טיפים שיש לזכור כאשר משתמשים במוצרי אנשור פלוס: יש לחמם את המוצר לאט, ולהקפיד לא להרתיח! כאשר ברצונך לשלב אנשור פלוס במתכון קיים אשר כולל סוכר, יש להפחית את כמות הסוכר שמציין המתכון, יש להוסיף אנשור פלוס, ולאחר מכן להוסיף סוכר ככל הנדרש (עד שמגיעים ליחס הנכון) אנשור פלוס כרכיב בפני עצמו ניתן להקפאה.
המידע באתר זה, המיועד כאמור לאנשי המקצוע בלבד, אינו בגדר הנחיות או המלצות לטיפול ואינו מהווה תחליף לייעוץ של רופא, דיאטן/תזונאי או איש מקצוע מוסמך אחר.
אני מסכים ומצהיר בזאת כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר