מעדן חמאת בוטנים

מספר מנות: 2

גודל מנה: 2 מעדנים

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: 10 דקות

מצרכים:

למעדן:

  • 2 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • 1 כף גדושה חמאת בוטנים טבעית
  • 28 גרם (או 3 כפות) קורנפלור

להגשה:

  • 4 כפיות ריבת חלב
  • 1 כף בוטנים קלויים

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מערבבים יחד את רכיבי המעדן ומבשלים על להבה נמוכה עד שהנוזל מגיע לרתיחה (מקפידים לערבב עם מטרפה על מנת למנוע הידבקות בתחתית הסיר.
  2. יוצקים לתוך 2 כוסות זכוכית קטנות ומעבירים למקרר למשך 4 - 5 שעות.
  3. מחממים במיקרוגל את ריבת החלב למשך 20 שניות (על מנת שתהפוך לנוזלית) ויוצקים לחלקו העליון של כל מעדן. מפזרים בוטנים ומגישים.
*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם