מאק אנד צ'יז

2

חצי תבנית

קל

20 דקות הכנה

30 דקות אפיה

מצרכים:

  • 100 גרם פסטה קצרה (קונכיות, צינורות)
  • 200 גרם גבינה צהובה או מוצרלה או צ'דר מגורדת
  • 2 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • רבע כפית אגוז מוסקט טחון
  • 6 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן ב-2 ליטר מים רותחים עם 2 כפות מלח ומסננים.
  3. מערבבים פסטה מבושלת גם גבינה, אנשור פלוס אדוונס ותבלינים.
  4. מעבירים לתבנית אפייה 15X25 ס"מ ומפזרים מלמעלה את פירורי הלחם.
  5. אופים כ-30 דקות או עד שהחלק העליון משחים ומגישים.

*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם