לערבב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה ואת הקינמון הטחון.
בקערה נפרדת לערבב דגנים, אנשור פלוס וסוכר. להניח לתערובת במשך 5 דקות.
לאחר 5 דקות, להוסיף את התפוח המגורד, הביצה ומיץ התפוחים. להוסיף את הבלילה לקערה עם הקמח ולערבב.
לשמן תבנית שקעים ולמזוג את התערובת עד לגובה 2/3 מהשקעים.
לאפות במשך 18-20 דקות או עד אשר מתקבל צבע חום-זהוב. להגיש חם.
להלן כמה טיפים שיש לזכור כאשר משתמשים במוצרי אנשור פלוס: יש לחמם את המוצר לאט, ולהקפיד לא להרתיח! כאשר ברצונך לשלב אנשור פלוס במתכון קיים אשר כולל סוכר, יש להפחית את כמות הסוכר שמציין המתכון, יש להוסיף אנשור פלוס, ולאחר מכן להוסיף סוכר ככל הנדרש (עד שמגיעים ליחס הנכון) אנשור פלוס כרכיב בפני עצמו ניתן להקפאה.
המידע באתר זה, המיועד כאמור לאנשי המקצוע בלבד, אינו בגדר הנחיות או המלצות לטיפול ואינו מהווה תחליף לייעוץ של רופא, דיאטן/תזונאי או איש מקצוע מוסמך אחר.
אני מסכים ומצהיר בזאת כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר