לביבות בטטה

2

6-7 לביבות

קל-בינוני

30 דקות הכנה

10 דקות טיגון

מצרכים:

להגשה:

  • שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים את הבטטות עד שהן רכות מאוד (30-40 דקות).
  2. מקלפים את הבטטות ומועכים בעזרת מזלג.
  3. מוסיפים אנשור פלוס אדוונס, קמח ומלח. מערבבים עד שנוצרת בלילה סמיכה.
  4. מחממים מחבת עם כף שמן, יוצקים פנימה 3-4 כפות נפרדות מהבלילה, משטחים כל אחת לכדי לביבה, מטגנים כ-2 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  5. מגישים לצד שמנת חמוצה.

*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם