פסטה ברוטב ברוקולי, לימון ובזיליקום

2

חצי מהכמות המוכנה

קל - בינוני

20 דקות

מצרכים:

לפסטה:

  • 150 גרם פסטה פרפלה

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום פרוסות
  • מיץ מחצי לימון
  • כף קליפת לימון מגוררת
  • חצי כוס ממי הבישול הפסטה
  • 2 כוסות פרחי ברוקולי
  • 2 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • כפית מלח+ חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות גבינת פרמז'ן או גבינה קשה אחרת מגוררת (לא חובה)
  • חופן עלי בזיליקום

להגשה:

  • 2 כפות צנוברים קלויים

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
  2. בינתיים מכינים את הרוטב: נמעבירים לסיר סוטאז'(סיר רחב נמוך) את שמן הזית והשום ומטגנים 1-2 דקות.
  3. מוסיפים את מיץ וקליפת הלימון ביחד עם חצי כוס ממי בישול הפסטה ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את פרחי הברוקולי, האנשור פלוס אדוונס, מלח ופלפל ומבשלים 2-3 דקות.
  5. מוסיפים את הפסטה המוכנה, מערבבים היטב ומוסיפים את הגבינה והבזיליקום.
  6. מגישים עם צנוברים קלויים מלמעלה.

*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם