מרק כרובית

מספר מנות: 4

גודל מנה: קערה אחת גדולה

דרגת קושי: בינוני

זמן הכנה: 15 דקות הכנה

זמן בישול: 30 דקות בישול

מצרכים:

  • כפות שמן זית + כף חמאה 3
  • 1 כרישה קצוצה
  • 2 כפות מים
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 יח' כרובית בינונית מפורקת לפרחים
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 4 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • 2 כוסות (500 מ"ל) מים

אופן ההכנה:

  1. מחממים סיר עמוק, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את הכרישה 2-3 דקות.
  2. מוסיפים 2 כפות מים ומבשלים 2-3 דקות נוספות
  3. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
  4. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  5. מורידים את הלהבה ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים כ25 דקות עד שהכרובית מתרככת.
  6. חשוב לערבב בתדירות גבוהה כדי שלא תישרף התחתית.
  7. טוחנים את המרק באמצעות בלנדר מוט\בלנדר ומתקנים תיבול.
  8. מגישים עם מעט שמן זית ועירית קצוצה

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם