מאפינס אפונה וקישואים

4

4 מאפינס

בינוני

15 דקות

25 דקות אפייה

מצרכים:

  • שמן זית לשימון התבנית
  • 3 קישואים חתוכים לקוביות
  • 1 כוס אפונה קפואה
  • חצי כוס (50 גרם) גבינה צהובה מגוררת
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח+ חצי כפית פלפל שחור
  • 4 ביצים
  • 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
  • 4 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • 1 כף רוטב סויה דל נתרן
  • רבע כוס פטרוזיליה קצוצה דק (לא חובה)
  • קערה עם מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות על מצב טורבו ומשמנים 16 תבניות אישיות של מאפינס בשמן זית.
  2. מעבירים את האפונה לקערה, מכסים במים רותחים, משרים למספר שניות ומסננים.
  3. מעבירים את האפונה המסוננת לקערה ומוסיפים אתהקישואים.
  4. מוסיפים לקערה את יתר החומרים למעט הקמח, וטורפים היטב עד לקבלת בלילה הומוגנית.
  5. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.
  6. מחלקים את הבלילה בין התבניות האישיות וממלאים עד ל87 גובה.
  7. אופים כ-25 דקות בתנור עד שהמאפינס מתייצבים.

*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם