ריזוטו ברוקולי

תבשיל ריזוטו מצוין עם ברוקולי בטכניקת אפייה קלה לביצוע.

מצרכים

(4 מנות)

  • 1 כף חמאה
  • 1/2 כוס סלרי קצוץ
  • 2 בקבוקים אנשור פלוס בטעם וניל
  • 1 כוס אורז לריזוטו
  • 125 גר’ גבינה קשה חתוכה לקוביות (מומלץ להשתמש בגבינת מוצרלה)
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 30 גר’ ברוקולי חתוך
  • 1 כפית פלפל שחור
ריזוטו ברוקולי

אופן ההכנה

לחמם מראש תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. במחבת גדול ובחום בינוני, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל, הסלרי והברוקולי במשך 5 דקות. להוסיף את קוביות הגבינה, 2 בקבוקים אנשור פלוס ואת הפלפל השחור. לערבב עד שהגבינה נמסה ולהוסיף את האורז. לשמן קלות כלי לבישול קדרות, להעביר אליו את התערובת ולכסות. לאפות בתנור במשך 45 דקות, להסיר את המכסה ולאפות עוד 15 דקות ללא המכסה, עד שהאורז מבושל והתערובת חמה. להגיש מיד.

להלן כמה טיפים שיש לזכור כאשר משתמשים במוצרי אנשור פלוס: יש לחמם את המוצר לאט, ולהקפיד לא להרתיח! כאשר ברצונך לשלב אנשור פלוס במתכון קיים אשר כולל סוכר, יש להפחית את כמות הסוכר שמציין המתכון, יש להוסיף אנשור פלוס, ולאחר מכן להוסיף סוכר ככל הנדרש (עד שמגיעים ליחס הנכון) אנשור פלוס כרכיב בפני עצמו ניתן להקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם