מרק דלעת במרקם שמנתי

מרק בריאות כתום רק עם דלעת, בעל מרקם סמיך ושמנתי.

מצרכים

(4 מנות)

  • 1 כף חמאה
  • 2 כוסות בצל קצוץ
  • 1/2 כוס סלרי קצוץ
  • 2 כפיות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
  • 1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 בקבוקים אנשור פלוס וניל
  • 300 גר’ דלעת מבושלת
מרק דלעת במרקם שמנתי

אופן ההכנה

בסיר בינוני ובחום בינוני, להמיס את החמאה. להוסיף לסיר את הבצל, הסלרי, אבקת המרק, הג’ינג’ר והפלפל השחור. לטגן קלות עד לריכוך הבצל והסלרי. להעביר את התערובת למערבל מזון, להוסיף בקבוקי אנשור פלוס ודלעת מבושלת ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. להחזיר את התערובת לסיר, לחמם עד לטמפרטורה המתאימה להגשה. לא להרתיח!

להלן כמה טיפים שיש לזכור כאשר משתמשים במוצרי אנשור פלוס: יש לחמם את המוצר לאט, ולהקפיד לא להרתיח! כאשר ברצונך לשלב אנשור פלוס במתכון קיים אשר כולל סוכר, יש להפחית את כמות הסוכר שמציין המתכון, יש להוסיף אנשור פלוס, ולאחר מכן להוסיף סוכר ככל הנדרש (עד שמגיעים ליחס הנכון) אנשור פלוס כרכיב בפני עצמו ניתן להקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם