מאפינס בטעם תפוח

מאפינס לחים ומעושרים תזונתית שמומלץ להגיש טריים ולצד משקה חמים.

מצרכים

(15 עוגות אישיות)

  • 1 כוס קמח
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 1.5 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כוס תפוח מקולף ומגורד בפומפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כוס מיץ תפוחים
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1 ביצה
  • 2 כוסות דגנים (שיבולת שועל, קורנפלקס וכו’)
  • 1.5 כוסות אנשור פלוס בטעם וניל
מאפינס בטעם תפוח

אופן ההכנה

לחמם תנור מראש לטמפרטורה של 200 מעלות. לערבב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה ואת הקינמון הטחון. בקערה נפרדת לערבב דגנים, אנשור פלוס וסוכר. להניח לתערובת במשך 5 דקות. לאחר 5 דקות, להוסיף את התפוח המגורד, הביצה ומיץ התפוחים. להוסיף את הבלילה לקערה עם הקמח ולערבב. לשמן תבנית שקעים ולמזוג את התערובת עד לגובה 2/3 מהשקעים. לאפות במשך 18-20 דקות או עד אשר מתקבל צבע חום-זהוב. להגיש חם.

להלן כמה טיפים שיש לזכור כאשר משתמשים במוצרי אנשור פלוס: יש לחמם את המוצר לאט, ולהקפיד לא להרתיח! כאשר ברצונך לשלב אנשור פלוס במתכון קיים אשר כולל סוכר, יש להפחית את כמות הסוכר שמציין המתכון, יש להוסיף אנשור פלוס, ולאחר מכן להוסיף סוכר ככל הנדרש (עד שמגיעים ליחס הנכון) אנשור פלוס כרכיב בפני עצמו ניתן להקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם