קינוח ג'לי מתוק

ג’לי קליל שקל להכין, מומלץ כקינוח לאחר ארוחה או כמעדן באמצע היום.

מצרכים

(6 מנות)

  • 1 שקית ג’לי
  • 500 מ”ל (1/2 ליטר) מים רותחים
  • 1 בקבוק אנשור פלוס בטעם וניל, מקורר!
קינוח ג'לי מתוק

אופן ההכנה

לשפוך ולהמיס את הג’לי לתוך קערה עם המים החמים. לקרר במשך שעה עד שעה וחצי, עד שהתערובת מעט יציבה. למזוג בקבוק אנשור פלוס לתוך הג’לי ולערבב במשך 5-7 דקות. להעביר לכלי הגשה ולקרר לפחות שעה לפני ההגשה. ניתן לקשט את המנות בפירות חתוכים או בקצפת.

להלן כמה טיפים שיש לזכור כאשר משתמשים במוצרי אנשור פלוס: יש לחמם את המוצר לאט, ולהקפיד לא להרתיח! כאשר ברצונך לשלב אנשור פלוס במתכון קיים אשר כולל סוכר, יש להפחית את כמות הסוכר שמציין המתכון, יש להוסיף אנשור פלוס, ולאחר מכן להוסיף סוכר ככל הנדרש (עד שמגיעים ליחס הנכון) אנשור פלוס כרכיב בפני עצמו ניתן להקפאה.

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם