מרק תירס סמיך

5

קערית מרק

קל-בינוני

20 דקות

מצרכים:

  • 2 כוסות גרעיני תירס קפואים (אפשר להשתמש גם בשימורי תירס לא ממותק)
  • 1 בקבוק אנשור פלוס בטעם וניל
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1.5 כוסות תפוח אדמה מבושל וחתוך לקוביות קטנות
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות בכוס מים חמים
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 כפית טימין (קורנית) טחון

אופן ההכנה:

  1. לבשל את התירס בהתאם להוראות ההכנה יחד עם הבצל, בחום בינוני עד לריכוך, ולסנן.
  2. להוסיף את שאר המצרכים ולבשל יחד.
  3. לחמם עד לטמפרטורה המתאימה להגשה. לא להרתיח!
 

להלן כמה טיפים שיש לזכור כאשר משתמשים במוצרי אנשור פלוס: יש לחמם את המוצר לאט, ולהקפיד לא להרתיח! כאשר ברצונך לשלב אנשור פלוס במתכון קיים אשר כולל סוכר, יש להפחית את כמות הסוכר שמציין המתכון, יש להוסיף אנשור פלוס, ולאחר מכן להוסיף סוכר ככל הנדרש (עד שמגיעים ליחס הנכון) אנשור פלוס כרכיב בפני עצמו ניתן להקפאה.

מרק תירס - מתכונים מבית אבוט

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם