בוואריה תות

6

כוס בינונית

קל

5 דקות

מצרכים:

  • 1 בקבוק אנשור פלוס בטעם וניל
  • 1 כוס תותים טריים או קפואים
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות קצפת

אופן ההכנה:

  1. הכניסו בקבוק אנשור פלוס ותותים לתוך מערבל מזון, לערבב עד שהחומרים הופכים למחית חלקה.
  2. להעביר לתוך קערה בינונית, להוסיף אינסטנט פודינג וניל ולערבב היטב.
  3. לקפל בעדינות את הקצפת לתוך הבלילה.
  4. למזוג לתוך כלי הגשה ולקרר לפחות שעה לפני ההגשה.

להלן כמה טיפים שיש לזכור כאשר משתמשים במוצרי אנשור פלוס: יש לחמם את המוצר לאט, ולהקפיד לא להרתיח! כאשר ברצונך לשלב אנשור פלוס במתכון קיים אשר כולל סוכר, יש להפחית את כמות הסוכר שמציין המתכון, יש להוסיף אנשור פלוס, ולאחר מכן להוסיף סוכר ככל הנדרש (עד שמגיעים ליחס הנכון) אנשור פלוס כרכיב בפני עצמו ניתן להקפאה.

באווריה תות - מתכון בריא וטעים

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם